Min Nyrecancer.

Så er den gal igen .....

Ja det var næsten ikke til at bære, at jeg skulle igennem en ny kræftsygdom.

Jeg  vidste egentlig godt at jeg havde en tumor på venstre nyre, men da den ikke voksede mellem 2 skanninger i 2009-2010 og den ikke "strålede" på billederne, vurderede lægerne, at der ikke var noget og det var vigtigt at jeg ikke udsatte min behandlet for min halscancer.

Og så har de fleste mennesker en tumor eller en cyster, hvis de bliver skannet, så jeg kunne tage det helt roligt, sagde lægen .....

Jeg havde glemt alt om tumoren, da jeg bad om aktindsigt fra OUH, for at se om mine oplevelser i behandlingsforløbet også passede med de lægelige oplysninger og mine dagbogsnotater.

Jeg fangede straks, at der et sted i journalen stod under beskrivelsen af tumoren på nyren, "bør ses på ved lejlighed på Sønderborg Sygehus". Jeg bad så efterfølgende min praktiserende læge om en henvisning til CT-skanning.

På OUH beskrev man 2 gange tumoren til en størrelse på ca. 2,6 cm. i 2009-2010. Nu var den i 2013 ikke mindre end 4,9 cm. og sandsynligvis malignt, med 92 % sikkerhed .....

Det betød at hele følelsesregisteret kom i gang igen, se mere i mine dagbogsnotater, som nu omhandler 2 kontrolforløb.

OUH som er halvårlig og Sønderborg Sygehus som er årlig. Så der skrives stadig på begge behandlingsforløb, som bliver løbende opdateret her på siden.

2014

Der kom desværre et lille behandlingsforløb mere med, da jeg desværre fik en blodprop, d. 11.7.2014. Historien er kommet med, da forløbet og optakten er beskrevet i mine bekymringer i dagbogsnotatet. Håber ikke der kommer flere forløb, jeg må havde taget min tørn nu ....

2015

Den 22.7.2015, kunne jeg så efter et års kontrol afslutte mine kontrolbesøg for hjertet. Så er det heldigvis overstået og jeg har i dag ingen problemer med hjertet ;-)

2017

Fik svar på 4 års kontrol, d. 18.5.2017 :-)

Alt er OK og på grund af minimal risiko og nye retningslinjer, skal jeg ikke komme til kontrol mere. Så mine kontrolbesøg er slut og jeg kan forhåbentlig leve et normalt liv igen.

 Tak fordi I kiggede med ;-)